Ketvirtasis Baltic Karting Academy taurės etapas

Rugpjūčio 6 dieną Smalininkų trasoje įvyko 4-asis Lietuvos kartingo čempionato etapas, o su juo ir dar vienas Baltic Karting Academy taurės etapas. Ir vėl dalyvius lepino vasariškas oras, saulėkaita ir kartodromo trasos subtilybės.

BRIGSS MINI ir šį kartą geriausius rezultatus rodė ir lyderiavo Gustas Radavičius, nuo kurio tik minimaliai atsiliko treniruočių dienose techninių iššūkių turėjęs Joris Žygimantas Stankevičius, na o trečioje vietoje finišuoti pavyko Domantui Maciulevičiui.

Jungtinis JUNIOR, SENIOR ir MASTER startas buvo paženklintas skaudžia avarija, dėl ko lenktynių nebegalėjo tęsti SENIOR kategorijos lyderis Mindaugas Vaičiūnas.

Visgi kovos sukūryje savo lyderio pozicijas dar labiau užtvirtino JUNIOR pilotas Khalil Sodah, paskui jį finišavo Ginas Rimkus, o trečias liko Aironas Dapkevičius.

SENIOR kategorijoje po atkaklių kovų prizines vietas išsidalino Jokūbas Mitkus, Aras Kvedaras ir naujokas taurėje, bet ne automobilių ir kartingo sporte Augustinas Baltramiejūnas. MASTER kategorijoje, po ne ką mažiau intriguojančios kovos, ir vėl triumfavo Mantas Samulionis, antras liko Rokas Žlabys, o trečias – iki paskutinių metrų kovojęs Vaidotas Mitkus.

Kitas Baltic Karting Academy taurės etapas jau rugsėjo rugpjūčio 9 dieną vyks Šiaulių Bačiūnų kartodrome.

By |2022-09-05T08:13:55-02:005 rugsėjo, 2022|Be kategorijos|
Go to Top