2019 metais Lietuvoje startavusi Baltic Karting Academy taurė pataikė į dešimtuką ir užpildė žemų kaštų sportinio kartingo nišą tiek pirmuosius žingsnius šiame sporte žengiantiems vaikams, tiek ir vyresniems greičio ir adrenalino mėgėjams. Jau trečią sezoną skaičiuosiantis renginys traukia tiek senbuvius, tiek naujokus savo paprastumu ir tiesmuku patrauklumu. Unifikuoti komandos sprendimai pritaikomi asmeniškai kiekvieno poreikiams ir finansinėms galimybėms.

 

Sportinio kartingo varžybos kiekvienam.

Paprastumas yra raktinis žodis Baltic Karting Academy taurėje. Varžybos organizuojamos Lietuvos kartingo federacijos čempionato sudėtyje – kiekvieno dalyvio laukia šešios varžybų dienos Lietuvos lauko kartodromų trasose. 12 vienodą vertę turinčių įskaitinių važiavimų, iš kurių eliminuojamas vienas prasčiausias sezono rezultatas, o kad jis būtų pats geriausias – komanda siūlo varžybų startams pasiruošti stovyklose ir treniruotėse, kuriuose įgūdžius lavinti padeda garsūs Lietuvos autosporto veidai. Komandos palapinėse mokymosi procesu naujajame sezone rūpinsis žinomas autosporto veidas Robertas Kupčikas ir Lietuvos kartingo čempionai broliai Karolis ir Paulius Pakrosniai.

Ir kiekviena diena įdomi, nes trasoje – visų pirma būsite komandos draugai, tačiau užtikrinta ir sportinė konkurencija, kurią garantuoja identiška technika. Viskuo pasirūpina taurės organizatorius – jums tereikia lenktyninės aprangos ir jau lekiate trasoje!

 

Džiaugsmas trasoje nėra proporcingas jūsų išlaidoms.

Taurėje naudojama garsių pasaulinių prekinių ženklų CRG ir Briggs&Stratton gaminama įranga, o tai reiškia aukščiausią kokybę be kompromisų. CRG FS4 ir Mini kartų kainos yra apie 50% mažesnės už kitų kartingo sporto kategorijų įrangą, o kantrus ir minimaliai priežiūros reikalaujantis Briggs&Stratton keturtaktis variklis lenktyniavimo kaštuose sėkmingai artėja prie nulio.

Rinktis CRG-Briggs&Stratton įrangą reiškia rinktis kartingo sporto priemonę, kuri nesivaiko madų, nekeičia rūbo kasmet, todėl puikiai išlaiko net ir naudoto daikto vertę. Kartas gali būti naudojamas lenktynėse ne vienus metus, o jeigu norėsite jį parduoti pirmo sezono pabaigoje, galėsite susigrąžinti apie 50% pradinių išlaidų. Šiuo metu Baltic Karting Academy taurės standartus atitinkantys kartai yra labai paklausūs, o rasti naudotą įrangą – sudėtinga. Nepamirškime, kad Mini kategorijos rėmas pilnai atitinka homologacijos standartą ir gali būti naudojamas ir žengiant į čempionatines kategorijas.

Visgi jeigu jūsų svajonė lėkti trasoje, o techninės žinios ir mechanika nėra jūsų arkliukas, norite tik pabandyti, nenorite apsikrauti, – visada galite pasitikėti organizatoriaus sprendimais jums. Profesionali komanda gali pasiūlyti paslaugų paketus pritaikytus jūsų poreikiams nuo karto atgabenimo ir remonto ar priežiūros varžybų metu. Jeigu nenorite pirkti įrangos – ne bėda, patrauklia kaina siūlomi ir kartų nuomos paketai. Baltic Karting Academy laužo brangaus sporto stereotipus – jūsų pirmasis žingsnis į kartingo lenktynes pasiekiamas ranka.

 

Net trys kategorijos, atitinkančios kiekvieno lūkesčius.

Baltic Karting Academy taurėje varžomasi net trijose kategorijose, kuriose dalyviai skirstomi pagal amžių ir bendro svorio reikalavimus. FS4 įranga tinkama ir tėvams, ir paaugliams, tuo tarpu Mini kartu važiuoja vaikai nuo 6 iki 12 metų. Suaugusių kartas pagal efektyvumą papuola tarp aukščiausios klasės nuomos ir sportinių dvitakčių variklių varomos įrangos, tačiau lengvos važiuoklės su magnio elementais ir reguliuojamais nustatymais dėka, jis siūlo smagią vairavimo patirtį net reikliausiems pilotams. Tuo tarpu Mini karte naudojamas tas pats Briggs&Stratton variklis reiškią tą pačią galią ir našumą kaip ir dvitaktis kitų Mini kategorijų variklis, todėl tai yra puiki žemų sąnaudų mokykla vaikams, norintiems žengti pirmuosius žingsnius profesionalaus kartingo sporte.
Identiška visose kategorijose naudojama technika ir techninis reglamentas garantuoja identiškus rezultatus, todėl čia pergales lemia vairuotojo profesionalumas ir trasoje sugaudytos milisekundės.
Baltic karting Academy – tai ne tik kartingo sporto taurė, tai ir komanda, kurioje kiekvienas ras sau tinkamą įkvėpimą, tai ar būtų noras išbandyti save, ar stiprus tikslas tapti profesionaliu sportininku. Komandos bazėje vietą rado lenktyninis simuliatorius ir lenktyninių automobilių akademija. Tikime, kad pradėti niekada nevėlu!
Kada paskutinį kartą darei ką nors pirmą kartą? Susisiek ir sužinok daugiau +370 657 77172 arba info@baltickartingacademy.lt